Miért jó Önnek, ha mellettünk dönt?

Erősségünk a stabilitás és a folyamatos növekedés

image

Közel 60 éve nyújtunk pénzügyi szolgáltatásokat Hajdú-Bihar megyében. Több évtizedes múlttal, szakértelemmel, és a kereskedelmi bankokkal azonos termék körrel versenyképesen szolgáljuk ki a lakossági és vállalkozói igényeket hitelnyújtás, számlavezetés, befektetések, betétek és biztosítások terén.

2015-ben egyesültünk a Balmazújváros és Vidéke Takarékszövetkezettel, majd 2016-ban beolvadt a HAJDÚ TAKARÉK-ba a Hajdúdorog és Vidéke Takarékszövetkezet és a Tiszántúli Első Hitelszövetkezet is. Ezáltal Debrecenben és további 35 környező településen összesen 39 kirendeltségen, több mint 200 fős dolgozói létszámmal működünk. Közel 37 ezer számlát vezetünk és a forgalomban lévő bankkártyák száma meghaladja a 20 ezret. Betétállományunk közel 40 milliárd, hitelállományunk több, mint 26 milliárd Forint.

Közvetlen kapcsolatban Önökkel

A megyében 30 Önkormányzat számláját vezetjük, részt veszünk a működési területünkhöz tartozó települések mindennapi életében, anyagi eszközökkel is támogatjuk a helyi rendezvényeket, civil szervezeteket. Közel 5 milliárd Ft saját tőkénkkel az Észak-Alföldi régió legtőkeerősebb szövetkezeti hitelintézete vagyunk.

Garanciaközösség= kiemelt biztonság

Szövetkezeti Hitelintézetünk tagja a Takarékbank által vezetett Takarékszövetkezeti Bankcsoportnak és 2014.12.10-től felvételt nyert a Takarék Garanciaközösségbe.

Az új rendszerben - az országban egyedülálló módon - minden egyes garanciaközösséghez csatlakozott Takarék mögött egységesen közel 300 milliárd forintnyi tőke áll. A betéteket az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) 100 ezer euróig biztosítja, a nem biztosított betétösszegeket és a 100 ezer euró feletti összegeket a takarékok saját Tőkefedezeti Alapjából fizetik ki. Így bármekkora összeget is helyezzenek el nálunk ügyfeleink, pénzük 100 %-os biztonságban van.

Mindemellett a közös üzlet és termékpolitika, valamint az egységes marketingstratégia révén a HAJDÚ TAKARÉK magas szintű és mindig naprakész pénzügyi tájékoztatást nyújt partnereinek.

A Garanciaközösségről, termékeinkről és szolgáltatásainkról teljes körű információt adunk kirendeltségeinken, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 •   Kirendeltségeink  
 • További információk a Garanciaközösségről

  www.oba.hu
  www.garanciakozosseg.hu

  image

   .

  MAGYAR TAKARÉK BLOG

  Mit tudnak a vidék bankjai, miben mások, mint a többi pénzintézet? Milyen a helyzetük a hazai piacon, hogyan tovább? Elemzések, vélemények, hírek, érdekességek a téma szakértőitől.

  image

  Követheted mindennapjainkat!

  Lábléc - közérdekű információk

  Copyright 2010 takarekpont

  E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...