Miért jó Önnek, ha mellettünk dönt?

Közel 60 éve nyújtunk pénzügyi szolgáltatásokat Hajdú-Bihar megyében. Több évtizedes múlttal, szakértelemmel, és a kereskedelmi bankokkal azonos termékkörrel versenyképesen szolgáljuk ki a lakossági és vállalkozói igényeket hitelnyújtás, számlavezetés, befektetések, betétek és biztosítások terén.

image

Folyamatos növekedés és innováció

A jogszabályi változásoknak és előírásoknak való megfelelés, valamint a bankpiac átrendeződése arra motiválta az elmúlt években a takarékszövetkezeteket, hogy egyesítsék erőiket. Alacsonyabb költségszintre, több magasan képzett szakemberre, komolyabb hitelezési aktivitásra van szükség, mely nagyobb üzemméretet és új működési modellt kívánt. Az elmúlt évek során lezajlott fúziók eredményeként piaci jelentőségünk növekedett, a termékek és szolgáltatások terén minőségileg új kategóriát biztosítunk, ezáltal takarékszövetkezetünk a megváltozott környezetben is fel tudja venni a versenyt a kereskedelmi bankokkal.
Az egyesülések után egy erős, dinamikusan fejlődő takarékszövetkezetként folytatjuk működésünket, így mára az észak-alföldi régió meghatározó pénzügyi szereplőjeként vagyunk jelen.

Hajdú-Bihar megyét lefedő fiókhálózattal, jelenleg 39 fiókban várjuk ügyfeleinket, ahol a pénzpiacon mindenre kiterjedő, korszerű pénzügyi szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére.

Közvetlen és rugalmas kapcsolatban Önökkel

Ügyfeleink elégedettségének, bizalmának, lojalitásának megőrzése és növelése érdekében Takarékszövetkezetünk kulcsfontosságúnak tekinti az ügyfélközpontú magatartást, a szolgáltatás és kiszolgálás minőségének javítását, a folyamatos innovációt a modern technikai feltételek biztosításával, az igényekhez rugalmasan alkalmazkodó termékfejlesztéssel és munkatársainak folyamatos szakmai képzésével, hisz a siker egyik kulcsát a jól képzett, elkötelezett, ügyfél-centrikus munkatársaink jelentik.

Érzékenyen figyelünk a társadalmat foglalkoztató kérdésekre, elkötelezett célunk a takarékszövetkezeti alapértékek megtartása, a hagyományok és a helyi értékek megőrzése és támogatása. A megyében 30 Önkormányzat számláját vezetjük, részt veszünk a működési területünkhöz tartozó települések mindennapi életében, anyagi eszközökkel is támogatjuk a helyi rendezvényeket, civil szervezeteket. 

Stratégiai célunk egy versenyképes, regionális pénzintézet kialakítása, a magyar takarékszövetkezeti szektoron belül az egyik legnagyobb takarékszövetkezetként – az integrációban rejlő lehetőségek kiaknázása mellett – továbbra is vezető szereplők maradjunk egyre szélesedő működési területünkön, erősítsük piaci pozíciónkat és biztosítsuk a biztonságos működést a Takarékszövetkezeti bankcsoport tagjaként.

Garanciaközösség= kiemelt biztonság

Szövetkezeti Hitelintézetünk tagja a Takarékbank által vezetett Takarékszövetkezeti Bankcsoportnak és 2014.12.10-től felvételt nyert a Takarék Garanciaközösségbe.

Az új rendszerben - az országban egyedülálló módon - minden egyes garanciaközösséghez csatlakozott Takarék mögött egységesen közel 300 milliárd forintnyi tőke áll. A betéteket az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) 100 ezer euróig biztosítja, a nem biztosított betétösszegeket és a 100 ezer euró feletti összegeket a takarékok saját Tőkefedezeti Alapjából fizetik ki. Így bármekkora összeget is helyezzenek el nálunk ügyfeleink, pénzük biztonságban van.

Mindemellett a közös üzlet és termékpolitika, valamint az egységes marketingstratégia révén a HAJDÚ TAKARÉK magas szintű és mindig naprakész pénzügyi tájékoztatást nyújt partnereinek.

A Garanciaközösségről, termékeinkről és szolgáltatásainkról teljes körű információt adunk kirendeltségeinken, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 •   Kirendeltségeink  
 • További információk a Garanciaközösségről

  www.oba.hu
  www.garanciakozosseg.hu

   

  image

   .

  MAGYAR TAKARÉK BLOG

  Mit tudnak a vidék bankjai, miben mások, mint a többi pénzintézet? Milyen a helyzetük a hazai piacon, hogyan tovább? Elemzések, vélemények, hírek, érdekességek a téma szakértőitől.

  image

  Követheted mindennapjainkat!

  Lábléc - közérdekű információk

  Copyright 2010 takarekpont

  E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...