Mostanában történt, hogy...

image

 ...részt vettünk május 19-20-án a II.Cívis Fészek Építőipari és Lakberendezési Kiállításon, ahol pénzügyi útmutatással voltunk a látogatók segítségére az otthonteremtéssel kapcsolatos ötletek megvalósításában.

 

 

 

 

 

.

image

 2017 május 12-én ünnepi vacsora keretei között is elköszönt tőlünk Pénzes Lászlóné, nyugdíjba vonuló volt elnök-ügyvezetőnk. Ünnepeltünk több, mint 30 évet töltött a takarékszövetkezetnél.

2017. április 11-től az elnök-ügyvezetői tisztséget Ölveti Zsolt, volt ügyvezető látja el a HAJDÚ TAKARÉKNÁL.

 

 

 

 

 

 

.

image

 

 A Takarékszövetkezetek közötti 2016. évi versenyben Fundamenta Lakáskassza szerződéskötésekben első helyezést értünk el.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

image

 Március 10-én pénteken nőnapi ünnepséggel egybekötött Munkaértekezletet tartottunk. Az ügyvezetői beszámolók után díjátadó következett, majd férfi kollégáink "fiúkórusa" színvonalas nőnapi műsorral kedveskedett a hölgyeknek. A szép verseket és vidám dalokat könnyes mosollyal és tapssal jutalmazták az ünnepeltek. Sőt! :) A vállalkozóbb kedvű, lelkes kolléganők végül csatlakoztak az előadók csoportjához.

 

 

 

.

image

 ...csatlakoztunk a NAK által szervezett "Téli gazdaesték 2017. Hajdú-Bihar megyében"c. agrárfórum sorozatához, ahol egyes helyszíneken kollégáink előadást tartanak a HAJDÚ TAKARÉK agrárfinanszírozási lehetőségeiről és a várható gazdasági mutatókról.

Január 30-án Biharkeresztesen jártunk, ahol nem csak a helyi gazdáknak, de a környező településekről érkező érdeklődőknek is hasznos felvilágosítással szolgáltunk. Aki nem akar lemaradni a legfontosabb információkról, az előadások helyét és időpontját ITT megtalálja.

 

 

 

 

 

image

 2016. december 9-én megtartattuk évzáró munkaértekezletünket, ahol az esemény fénypontjaként  4 munkatársunkat kiváló munkájáért jutalmazták vezetőink. Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak!

 

 

 

 

 

 

image

 Megrendeztük éves Partnertalálkozónkat 2016- november 4-én. Vendégünk volt Görög Ibolya neves protokoll szaktanácsadó, a szórakozásunkról pedig az Ady Endre Gimnázium dráma tagozatos tanulói gondoskodtak. Az este svédasztalos vacsorával zárult.

 

.

 

 

image

2016. szeptember 25-én Hajdúhadházon, a Káposztás Napokon sokakat vendégül látva főztünk egy nagy bogrács remek csülök pörköltet édes-káposztával.

A rendezvény varázsát a finomabbnál finomabb ételek mellett az őszi termésekből, zöldségekből és gyümölcsökből készült, népi dekorációk adták.

 

 

 

 

 

.

image

 Részt vettünk a Népi Játékok és Ételek Fesztiválján Balmazújvároson, 2016.09.17-én. Egy napon át sport, főzés, munka és szórakozás tökéletes kombinációja volt a rendezvény. Jövőre megismételjük ;)

 

 

 

 

 

 

 

image

Gőzerővel készülünk a hajdúböszörményi Hajdúsági Expo és Traktorhúzó Európa Kupára!

Természetesen nem versenyzőként, hanem a rendezvény támogatójaként leszünk jelen, és várjuk szeretettel az érdeklődőket 2016. augusztus 12-14-én, naponta 9-17 óráig, két helyszínen is! A pénzügyekkel kapcsolatos kérdések megválaszolása mellett egy hajdútakarékos ajándékra elegendő pénzt is összekapkodhatnak segítségünkkel a legügyesebb látogatók :)

 

 

 

.

image

 2016. június 25-én  Sárrétudvariban részt vettünk a Betyárnap és Marha Ízek Fesztiválján a Falunapon.

 

 

  .

 

 

 

 

 

 

image

 2016. június 11-én hangulatos falunapon vettünk részt Hosszúpályiban!

 

 

 

 

 

 

 

 

.

image

 Kolléganőnk bizonyította, hogy nálunk a nők sem riadnak vissza a kihívásoktól! ;) A június 4-én megrendezett 19. KPMG Kékes Csúcsfutáson 11,6 km-t teljesített 671 m –es szintkülönbséggel, és a középmezőnyben végzett.
„A futás számomra kikapcsolódást és energiafeltöltődést jelent.” – mondta – „ Egy kimerítő nap után - legyek bármilyen fáradt – naponta elindulok futni. A mozgás előhívja a szervezet plusz energiáit, így általa lelkileg és fizikálisan is újra egyensúlyba kerülök”
Bár a kollégákat nehéz ez irányba terelnie, :D a sport iránti lelkesedése már több ismerősére is átragadt. 

 

 

 

 

.

image

Kollégánk úton volt

Az El Camino zarándoklatokról talán már mindenki hallott, de legtöbbünk nem vállalkozna arra, hogy személyesen megtapasztalja.
Nem úgy kollégánk, aki nemrégiben belevágott, és a portugál útvonalat bejárva, 3 hét alatt 500 km-t gyalogolt végig.
Ezúton is gratulálunk a teljesítményhez!

 

 

 

 

 

 

image

Önzetlenségből is sikerrel vizsgáztunk! 

2016. március 18-án a Community Goodwill "Socially Responsible Company" díjat osztott ki elismerése jeléül 10 cégnek, köztük a HAJDÚ TAKARÉKnak.
"Certificate of Appreciation" elismerő oklevéllel jutalmazott továbbá 14 személyt is, azokat, akik 2015-ben szerepvállalásukkal nagyban hozzájárultak a CoGoodwill legfőbb céljához: összefogni a segíteni szándékozókat a segítségre szorulókkal. Gratulálunk a kolléganőnek!

 

 

.

 

 

image

 Kis csapatunk képviselte Takarékszövetkezetünket Biharkeresztesen a XIX. Bihar – Bihor Expo Határmenti Vásár és Találkozón 2016. április 16-án. Bár a rendkívül szeles időjárás próbára tette kollégáinkat, a ragyogó napsütésben adtak néhány hasznos pénzügyi információt az érdeklődőknek.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

image

 2016. április 9-én a XIV. Pocsaji Citerás Találkozón támogatóként voltunk jelen. Fontos számunkra a helyi értékek megőrzése és a népi hagyományok tovább adása, ezért jószívvel álltunk a rendezvény mellé. A pörgős citerazene, a kemencében sült töltött káposzta és házi kenyér, a népi iparművészek csodaszép, egyedi termékei sajátságos falusi hangulatot teremtettek számunkra ezen a hétvégén.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image

Meghívjuk Önt az I.Ingatlanbörzére, ahol 2016. március 18-19-én, 9:00-tól pénzügyi tanácsadással mi is jelen leszünk. Ha kérdése van hozzánk - akár hétvégi kikapcsolódásként - látogasson el a rendezvényre, ahová a BELÉPÉS INGYENES. Helyszíne a Debrecen Plaza, Db., Péterfia u. 18.sz.

 

 

 

 .

image

 2016.03.05-én munkaértekezletet tartottunk. Az ügyvezetés 2015 évi évértékelője után díjátadó ünnepség következett, melyen 12 elismerő oklevél került átadásra a kimagasló teljesítményt elért kirendeltségeknek. A férfi kollégák nem feledkeztek meg a közelgő Nőnapról sem: emlékezetes műsorral köszöntötték a kolléganőket. Az este jó kedélyű vacsorával zárult.

 

 

 

 .

image

 

 

 

Újabb díjakkal gazdagodtunk :) Az integrációban lévő takarékszövetkezetek versenyén a 2015. éves teljesítmény értékelés alapján több kategóriában is kimagaslóan szerepeltünk.

 

 

 

 

.

image

 ... ismét egy jó ügy mellé álltunk! :) 2016.02.20-án Berettyóújfaluban megrendezték az I. Jótékonysági Punch Divatbemutatót, melyet a Gróf Tisza István Kórház alapítvány javára szerveztek. Mi a jelenlétünkel is támogattuk a rendezvényt, és tájékoztattuk pénzügyekben a hozzánk fordulókat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...

image

AGRÁRFÓRUMRA hívjuk meg Önt!

LÉTAVÉRTES: 2016.február 15-én 9.00 órától, Városi Könyvtár (Kossuth tér 18.)
BERETTYÓÚJFALU: 2016. február 15-én. 14.00 órától, Járási Hivatal, (Kossuth u. 6. Díszterem)

BALMAZÚJVÁROS: 2016. február 18-án 9.00 órától, Veres Péter Általános Művelődési Központ (Kossuth tér 18. Pódium terem)
HAJDÚSZOBOSZLÓ 2016.február 18-án 14.00 órától Kovács Máté Művelődési Központ (Szilfákalja u. 2. II. em. Zeneterem)

HAJDÚSÁMSON: 2016. március 9-én 9.00 órától, Hajdúsámsoni Polgármesteri Hivatal (Szabadság tér 5., Tanácsterem)

Program:
Regisztráció után
1. Köszöntő
Előadó: Pénzes Lászlóné elnök-ügyvezető
HAJDÚ TAKARÉK Takarékszövetkezet

2. Félig sincs tele a pohár - lehetőségek a magyar agrárgazdaságban
Előadó: Fórián Zoltán vezető agrárszakértő
Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.
Takarék Agrár Központ

3. Agrárfinanszírozás
Előadó: Sipos Boglárka vállalkozói aktív üzletág vezető
HAJDÚ TAKARÉK Takarékszövetkezet

4. Kérdések és válaszok

5. Zárszó

A fórumon való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát szíveskedjen jelezni (név, telefonszám, képviselt vállalkozás megadásával), az illetékes Hajdú Takarék kirendeltségen telefonon vagy e-mailben a kirendeltségeink vezetőinél.

image

 Dec.4-én a debreceni SZUSZ-ban az év végi munkaértekezletünk keretében oktatáson vettünk részt, majd az évértékelő beszédeket követően néhány kollégánk egész éves kiváló munkájáért külön elismerésben is részesült.  A jó hangulatú délutánt ünnepi vacsorával zártuk.

Még több hír: www.fabebook.com

image

 

 

 

 

 

 

 A Kiskunmajsán megrendezett Országos Takarékszövetkezeti Tekekupán a férfi csapatunk 1., a vegyes csapatunk a 2. helyen végzett. Egyéni versenyben is elhoztak néhány kupát a kollégák.

image

 

 

 

 

 

 

 2015. november 23-án rendeztük meg év végi Partnertalálkozónkat a debreceni Erdőspuszta Club Hotelben, ahol közel 140-en töltöttünk együtt egy kellemes délutánt. A szakmai percekben Pénzes Lászlóné takarékszövetkezetünk elnök-ügyvezetője és Csuti Dávid az FHB Lízing Zrt. termelőeszköz üzletág igazgatója tartott előadást. A közönség szórakoztatásáról Végh Lajos a digitális-homokanimáció művésze és a debreceni Ady Gimnázium dráma tagozatos tanulói gondoskodtak. A délutánt kötetlen beszélgetések és vacsora zárta.

image

 

  

 

 

2015. november 4-én vendéglátóként vettünk részt a 2015. évi PénzSztár Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny Kelet Kárpát-medencei területi selejtezőjén. A helyszínt a Debreceni Egyetem biztosította, mi pedig megvendégeltük a versenyzőket és a biztosítottuk a verseny ideje alatt a a játékvezetőnek az asszisztenciát.

image

 

 

 

 

Újabb sikert tudhatunk magunkénak! :) A SIGNAL Biztosító Zrt. által 2015-ben meghirdetett termékértékesítési versenyen a Lakossági vagyon kategóriában 1. helyzezést értünk el! 

Munka közben...

 

 

 

 

 

  2015. október 9-10-én részt vettünk a Bihari Számadó Napokon Berettyóújfaluban. A gyerekeket többféle játékkal és sok ajándékkal vártuk, a felnőttek pedig pénzügyi ajánlataink közül választhatták ki a számukra legmegfelelőbbet. Lufikkal, tombola nyereményekkel és óránkénti ajándék sorsolással tettük még színesebbé a vásári forgatagot. Az már csak hab volt a tortán, hogy standunkkal elnyertük a XVIII. Bihari Számadó Napok Vásárdíj 2015. I. helyezését is. 

Még több közösségi hír a Facebookon! Kérd értesítéseinket, hogy naprakész lehess!

Nagyobb takarék - nagyobb lehetőségek!

Bekukkanthat két sikeres munkatársunk mindennapjaiba

image

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...