INTERNETBANK

Tisztelt Ügyfelünk!

A megújult internetbank felület az alábbi Electra7InternetBank gombra kattintva érhető el.

Ügyfeleink ezen a felületen küldhetnek be pénzforgalmi megbízásokat.

Bejelentkezni a korábban használt felhasználó nevével tud.

Amennyiben a belépés során problémája merülne fel, kérjük, keresse számlavezető kirendeltségét.

A FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYVET ide kattintva töltheti le
 

 •   Electra7InternetBank   • Amennyiben Ön korábban a NETBANK felületet használta, azt lekérdező módban a NETBANK lekérdező gombra kattintva elérheti az eddig használt felhasználónevével és belépési jelszavával. Felhívjuk figyelmét, hogy a NETBANK lekérdező felületen pénzforgalmi megbízást már nem tud beküldeni.

 •   NETBANK lekérdező   • Tájékoztató

  Tisztelt Ügyfelünk!

  Örömmel értesítjük, hogy internetbanki szolgáltatásunk megújul és egységessé válik.
  2017. október 13-án a jelenlegi NETBANK (NetBOSS), illetve EIB (Electra6) internetbanki alkalmazásunkat felváltja az új, Electra7 internetbank alkalmazás.

  A megújult külső mellett ez a jövőben további funkciók bevezetését teszi majd lehetővé, mely Ügyfeleink gyors és kényelmes ügyintézését szolgálja. (Pl. értékpapírszámla elérhetősége, amely a NETBANK rendszerhez képest új funkció; mobileszközről való használat).

  Az új internetbanki felületet a Szövetkezeti Hitelintézet honlapján (www.hajdutakarek.hu), a jobb felső sarokban található NETBANK ikonra kattintva éri el.
  Amennyiben Ön korábban ezt az oldalt a „Kedvencek”-ből nyitotta meg, a további megszokott használat érdekében javasoljuk, hogy cserélje le internetbankjának linkjét az új elérhetőségre.

  A felületről elérhető a felhasználók részére készített segédlet („súgó”), amelyen keresztül bármikor rendelkezésre állnak a felület kezelésével kapcsolatos alapvető információk.

  Az átállás folyamata:

  Az átállás miatt várhatóan 2017. október 12-én (csütörtökön) 17:00 órától legkésőbb október 13-án (pénteken) 8:00 óráig technikai okokból az internetbank nem lesz elérhető. Ebben az időszakban semmilyen művelet nem végezhető a felületen: se információkérés, se átutalás indítás.

  Az új felület legkésőbb 2017. október 13-án a reggel 8:00 órától válik elérhetővé minden ügyfelünk számára az alábbi módon:

  • Amennyiben Ön jelenleg EIB felhasználó, a korábban használt felhasználónevével és jelszavával tud belépni.
  • Amennyiben Ön jelenleg NETBANK felhasználó, a korábban használt bejelentkező névvel és SMS-ben kapott kezdeti bejelentkezési jelszavával tud belépni (amelyet a bejelentkezéskor meg kell változtatni). Az SMS-eket várhatóan 2017. október 13-án reggel 7 órától kezdve kezdjük kiküldeni az Ön által a NETBANK szolgáltatás vonatkozásában megadott SMS számra.

  Ha a belépés során gond merül fel, vagy felhasználói fiókja tiltásra került, akkor kérjük, hogy keresse számlavezető kirendeltségét, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

  Felhívjuk figyelmét, ha Önnek be nem küldött átutalási megbízásai vannak, azok a migráció során elvesznek. Ezért kérjük, hogy minden, beküldésre szánt, de be nem küldött megbízási csomagot aláírás után küldjenek be (akár későbbi értéknappal is) 2017. október 12-én 17:00-ig.

  A megszokott funkciók továbbra is elérhetők lesznek az Ön számára.

  A jelenleg NETBANK szolgáltatást használó ügyfeleink lekérdező, olvasási jogosultsággal hozzá tudnak férni az átállást követően is még 2018. március 31-ig a korábbi NETBANK rendszerhez.

  HAJDÚ TAKARÉK Takarékszövetkezet
   

  Lábléc - közérdekű információk

  Copyright 2010 takarekpont

  E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...